Helgen

Sedan sist jag skrev har vi hunnit med en del. David har haft lov så i var hemma i Sverige vilket var jätte kul men blev ite stressigt när man bara kom hem i 9 dagar. Vi hann med att träffa de flesta iaf vilket var huvudsaken. Var super mysigt att vara hemma.

Vi har nu varit tillbaka här nästan en vecka så David har varit tillbaka til skolan igen vilket funkat bra. Han tyckte det var kul att träffa alla vännerna igen.

I fredags var det fyrverkeri kväll på Davids skola. Först var det disco. Där det fanns tårtor, bakelser och godis till försäljning. Självklart såldes oxå stärkande drycker till föräldrarna...sjukt.. Sedan var det fyrverkeri. Attan vad det smäldes. Har aldrig sett ett sådant fyrverkeri. Var lite väl om man tänker på barnensålder.
Jamie sov sig igenom nästan både disco med mycket hög musik och fyrverkeriet.


David började gråta och var så rädd att vi fick gå därifrån...

Nu i helgen har vi inte gjort så mycket.

I går var David med Paul på jobbet och sedan var vi ute i trädgården och lekt.Idag började jag, David och JJamie dagen med lite mys innan vi gick till kyrkan medan Paul låg och sov. Efter det var det hem för att fixa lunch och dags för Jamie att sova. När han vakna så åkte vi till badhuset. Jamies första gång. Han var inte direkt överförtjust. Grät lite i början, var väldigt mycket folk där men sedan var han glad och skrattade till och med lite åt David som som vanligt var ett vilddjur i vattnet. Var så mysigt att göra det alla 4 tillsammans. Efter det var vi ut och åt på ett mexikanskt ställe. Var verkligen gott. Åt så jag fick rulla ut.

David bestämde sig oxå för att prova Jamies bilstol..=)Nu har killarna sovit några timmar, Paul har varit på puben och jag har städat uppp lite här och förberett för mogondagen som fylls med bebisgrupp för mig och Jamie på morgonen sedan måste vi handla.För David är det ju förståss skola som gäller. Nu ska jag kolla en sväng på facebook och lite bloggar innan det är dags att sova.

Hoppas ni alla haft en trevlig helg.


RSS 2.0