David älskar att vara på pappa Pauls jobb





Detta är något av det bästa David vet. Titta på alla maskinerna på pappa Pauls jobb.

Idag har det varit en vanlig måndag. Tog det lugnt och städa och tvätta på morgonen. Blev även lite bokläsning med David. Sedan var det lunch innan dagis. Medan David var där pluggade jag. Sedan gick vi på affären och köpte en tidning åt David på vägen hem från Dagis som han satt så snällt med medan jag lagade mat. En av Pauls vänner/kollega var här oxh åt. Och nu sitter jag här igen och pluggar. Har rätt mycket att göra, tenta på onsdag...

Hoppas allt är bra med er därhemma.


HELG

Då var det helg igen. Hade tänkt att åka på Legoland i helgen men fick höra att det skulle bli super väde vilket är = packat där. Så vi åkte i väg till stranden igen imorse. Nu sitter jag på hotellet och lyssnar på en snarkande David medan Paul är på puben. Vi var på den italenska restaurangen igen. Va lik gott igen. Var såklart på standen idag. Var härligt men lite kallt. Jag hade kjol och linne på mig, var för kallt för bikini. Vi hoppas på riktigt varmt och härligt imorgon!!  Efter stranden gick vi till hotellet och bada i poolen. Super varmt i poolen, säkert runt 35 grader, känns inte ens lite kallt när man går i. Passar mig perfekt som hatar kallt (och ljummet) vatten.



En mycket glad och nöjd David på hotellet.



Jag och David myser innan läggdags. Till slut sa David själv att nu måste jag sova.. själv skulle jag kunna fortsätta mysa hela natten..=)



Måste bara visa dessa ljuvliga örhängen. Fick dom av Paul när han kom hem från Hong Kong. Bilden är dålig, dom är verkligen underbara. Har inte vågat använda dom än...

Nä, nu är det väl bäst att göra sig i ordning för kvällen och lägga sig och läsa om man ska orka upp imorgon.ar låvat David att jag ska ta med honom och bade i poolen imorgon innan frukosten och stranden


Ute



Igår efter dagis gick vi en promenad till en lekpark en bit bort och hade med oss fika/middag. Blev nästan 3 timmar och hade det super mysigt. Var soligt men rätt blåsigt så jacka ville man faktigst ha på sig. Och david som inte alls ville klä ut sig på morgonen vägrade att ta av sig sina brandman kläder..=)

 



Jag och David när vi vilar lite och myser efter att vi  har härjat runt.



Imorse knäppte dom kort på Davids dagis så vi gick dit trotts att han egentligen är ledig. Var hur smidigt som helst. super duktig fotograf, inte alls sådär tråkigt och uppstyltat som skol/dagis kort i Sverige. Ser framemot att få hem resultatet. Efter det gick vi till lekparken 1 timme innan vi gick till en mamma och barn grupp vi brukar gå till. David hade super kul. Och nu på eftermiddagen var David på simskolan. Det tycker han är super. Är dock inte så intresserad av att göra det dom ska..=)


Hörde att detkommit snö i Sverige över natten!!!! Kunde knappt tro det.. Vilket fruktansvärt land..  Alla borde utvandra...=)


maskerad



Så här såg David ut när han gick på dagis idag. Tyckte inte att det skulle bli allt för kul med maskerad.. Och att Paul inte kommer hem förrän både jag och David sover idag fick honom inte på bättre humör. Han ska nämligen på golf och middag med jobbet. Så fick muta David med att om han var duktig på dagis så ska vi ta en långpromenad till en lekpark han inte varit på tidigare och äta picnik/middag där ikväll..



David målar medan jag plugga lite imorse..

Vilket jag måste återgå till nu.

Hoppas ni alla har det så bra och att ni får mer värme snart!!!


Shopping

Imorse blev det en sväng till Newbury för mig och David. Dom ska alla vara utklädda på dagis imorgon så måsta handla lite. Efter mycket letande hittade vi till slut en brandmans utstyrsel som David kunde tänka sig att ha. Ville egentligen inte klä ut sig alls.

Sedan blev det en sväng på "pundan" oxå. Där kostar allt 1£. David älskar affären eftersom han alltid får välja vad han vill där inne, han förstår ju inte varför..=) Fick tag i Malibu babes spf där som jag brukade köpa i Sverige och deras aftersun. Tror den kostade 78 eller nått sånt på ica och 11 kr här... Helt otroligt. Sen blev det såklart lite andra små saker.

Sedan handlade vi lite böcker. Jag älskar ju att läsa och hittade 3 böcker. Hittade oxå 2 böcker om Liverpool åt Paul, han älskar ju det fotbolls laget. Så köpte dom så david kan ge honom på farsdag i juni. Och David tog en bock om tåget thomas. Allt detta kostade 21£. Det får man knappt 2 pocket för hemma...

OCh sen åt vi självklart lunch innan vi åkte hem för att göra david iordning för dagis.

En ljuvlig morgon alltså men nu är det nog bäst att jag pluggar lite till innan jag ska hämta David och laga middag.

weekend i södra england

Här kommer lite bilder från helgen. Åkte ju ner till en stad, kommer inte ihåg vad den heter, som låg vid standen och bodde på hotell i helgen. Var super härligt och Paul hade bokat ett super hotel med pool och spa. Dagarna tillbringade vi såklart på stranden och på kvällen baddade vi i poolen innan vi gick ut och  åt middag. Hittade en ljuvlig italensk restaurang. Var så härligt. Dock lite för härligt för David och Paul som båda brände sig trots spf 30.



David verkligen älskade sanden. Ville sova där istället för på hotellet..=)


Lunch på standen.





Paul och David ligger i solen och myser



Nu har ni nått att sukta efter när ni sitter och tittar ut på snön..=)


Hej

Här rullar allt på.
Igår var David på simskolan igen, det var hans andra gång. Han älskar och bada och är rätt vild i vattnet. Vill dock inte så gärna lyssna på vad simläraren försöker säga åt honom att göra. Men det är ju fortfarande rätt svårt för honom också. Här om dom säger åt barnen att göra något så säger dom VILL DU? och för david betyder ju det att han har ett val inte att han ska göra det dom frågar.  


Soligt och varmt är det ute här men lite blåsigt idag. Sitter och pluggar lite nu medan lillen är på dagis. Sen ska jag hem och packa. Vi ska nämligen åka iväg över helgen. Ska åka till stranden och bo på hotell. så det blir härligt. Hoppas bara att det blir fint väder. Lägger väl ut bilder till veckan.

Sedan vill jag bara säga att dom måste ha magiska blommor här. Har haft mina en vecka nu och dom ser fortfarande lika fina ut...om inte ännu finare... Dom verkar aldrig slokna...

Ha en trevlig helg

London




Här är en bild från när vi var på picknik igår. Det är Paul, David och en kanal man som är på bilden. Vi gick nämligen en promenad längst kanalen och där stod denna man och öppnade och stängde träportar för att hålla vattnet i rätt nivå, precis som det gjordes år 1700!!! dom är verkligen duktig på att bevara gamla saker och traditioner här, och väldigt stolta.

Allt rullar på här. Har ljuvligt väder här, mellan 17 - 25 grader. Låg ute i bh en eftermiddag och när det är som kallast behöver man en tunn sommar jacka... Inget regn finns att se (vill mest säga det till ellinor som fick massa regn när dom var här... Så jag och David är ute så mycket vi kan och pubarnas och restaurangernas uteserveringar är fulla.. Otrolig skillnad mot Sverige.

Om vädret håller i sig ska vi nog åka iväg någonstans till en stand över helgen.
Hoppas alla har det så bra där hemma.


Dessa pryder vårt middagsbord.



Jag som egentligen inte tycker om blommor för att de måste skötas har nu bestämt mig för att unna mig färska en gång i veckan. Man kan säga att det är min belöning, med flera andra, för att jag inte röker längre.. =)

Sverige



David och våran hund meja myser i soffan hemma hos Davids mormor och morfar.







Två hundkompisar, Meja och Milo leker i snön. Milo är min kusin Annas hund och vi hade en lek dejt när vi var hemma. Super kul


RSS 2.0