sista veckan


Hobbledown farm

Idag var jag, David och Jamie pa hobbledown farm med En av Davids klasskompisar och hans mamma och lillebror. En super dag ute i solen med ljuvliga 30 grader..
 

Lordag

I lordags var Pul och David och spelade golf. Davids forsta gang pa en riktig stor golfbana. Han var sa stolt!!!

ingen bild!!!

Jag och Jamie har en hemma dag! Forsta gangen pa flera veckor vi har det pa en vardag!!! Vi bara gar runt och myser, sitter pa storfilten och laser bocker, stadar och rensar lite.. Detta behover vi efter att sprungit runt till grupper, skolaktivitet och annat som galningar de sista veckorna.. Home Sweet Home. forutom att detta aldrig kommer att kannas som mitt hem. men det fortranger jag nu..=) I morse var vi foresten till doktorn eftersom att jamie har fatt exsem. Dom tycker att vi ska kopa silver klader at jamie( kostar "endast" runt 700 for en pyamas.. hmmm) Och bada i speciel olja 1 ggr varanan dag och 2 ggr per dag varannan... Tycker att han kunde slippa detta da han har astam men men det kunde va varre sa ska inte gnalla!!

Shine fair

Idag pa Davids skola var det Shine fair vilken ar en dag da barnen far visa upp om de har en samling eller ett visst intresse. David hade med sig sina Liverpool saker
 
 
Jag och Jamie pa vag till Davids skola. Jamie i barsjalen. Den ar varkligen ett super kop. Anvander den fortfarande varje vecka, tex nar jag hamtar david pa skolan eller gar till parken.
 

davids party

Igar hade ju David och hans kompis sitt barnkalas.. Var nagra mycket svettiga men roliga timmar med valdigt glada barn.
 

Det ska borjas i tid..=)

 
 
 
Ar man sa vild att man ser ut sahar...
 
 
 
Sa ar det detta som galler
 

Torsdag

 
Denna vecka har det verkligen varit fullt upp.Varje dag denna vecka har det varit nagot pa Davids skola.
 
I torsdags var vi dar och tittade nar de hade sportdag. David var sa stolt nar hans lag vann.
 
 
 
 
 
 

Sommar...????

Trodde jag att  det skulle vara i juli men vi har haft det regnigaste april,maj, juni och juli sedan matningar borjade att registeras..

Men idag har det anda varit lite val, vi har haft stralande sommar varme med sol, sporegn for varen, blast for hosten och HAGEL for vintern pa en och samma dag. Och vi pratar inte om vanligt hagel men GIGANTISKA hagelstenar.. Nu borjar till och med djag fa nog och jag gnaller inte mycket om vadret. David undrade hur det kan regna isbitar!!







Tisdag

Idag har det inte hant nagot utover det vanliga.

Efter att vi lamnat David pa skolan var jag och Jamie och fika pa Costa med tva mammor fran Davids skola.



Sedan var vi pa toddlers.

Bilder

Har kommer lite bilder.

Fredag
Innan toddlers i fredags tog jag o Jamie en promenad i regnet for att mata faglarna



Efter blev det lunch pa subway med Lotta och Emma.. Jamie ville inte att Emma skulle sova..=)


Lordag hade vi en "hanga runt dag"




Sedan pa Lordag kvall var ju jag och Paul ut. Snalla Lotta satt barnvakt vilket David var mycket nojd med.

Pa sondag hade Davids skola sin arliga summer fair sa var dar en svang innan vi gick till parken. Sedan blev det bakislunch pa pizza hut. passade mig perfekt. MUMS Pa vagen hem gick vi in och kopte Davids efterlangtade golfset. Han var sa glad. Spelade i tradgarden och sov sedan med klubborna.






Dagen

Idag har jag och Jamie varit pa en annan Toddlergrupp..Just nu ar jag extra tacksam for dessa for Jamie ar pa ett extra huskiligt humor... Gar knappt vara hemma.. Ar glad och go ute men den sista veckan ar han hemsk hemma min lilla alskling.. Idag vagrade han att ata och skrek en timme sa han kraktes 3 ganger for att han inte fick ta Davids middag istallet for att ata sin.. Kan ju saga att detta bara ar ett exempel.. Men men vet ju att detta bara ar en av hans "svakor" sa snart kommer han att bli sig sjalv igen. Imorgon ska vi och bada med Lotta och Emma pa formiddagen. Ar han pa samma humor som idag far vi nog forsoka hitta pa nagot pa eftermiddagen oxa.

 


Inatt ska David sova med mig, han gor alltid det en av dagarna Paul ar borta. Han borjar bli riktigt trott nu sahar pa slutet av sitt forsta riktiga skolar. Det har varit tufft for honom och oj vad han har jobbat och gjort det bra. Jag ar sa stolt over honom.  Nasta vecka ska 6 barn fran Davids skola pa badminton tunering en av dagarna och David blev utvald for att han blivit sa duktig pa tennis. Han ar sa uppspelt.


Toddlers






sondag

Morgonpyssel













Om storebror ska gora pa datorn da SKA Jamie det oxa.








Idag var vi och bada. Sedan var David och Paul en svang till puben. Sa en ratt lugn sondag.

RSS 2.0