Bebisgrupp

Idag efter att vi lämnat David på skolan var jag och Jamie på bebisgrupp. Han tycker ju det är så skoj. Mammorna där flydde dock till andra sidan av rummet när jag tog fram kameran..=)

Äta är mums

Jamie har ju nu varit utan napp i en vecka. Han är så duktig min lilla plump. Han är dock VÄLDIGT beroende av just denna nalle sedan han slutade. Den fick han av Andre.David myser efter skolan. Han är så söt och go. Har varit på strålande humör på sistone. Jobbar på bra i skolan och nu när han tagit igen så mycket så tar läxorna "bara" 40 min per dag. Det är verkligen otroligt skönt.Julsånger

Igår köpte Paul äntligen en ny kamera åt mig!!!! Igår var vi oxå och bada med grabbarna. David älskar ju att bada och Jamie börjar riktigt komma in i det nu han oxå.. Man kan doppa huvudet under vattnet några sek på honom nu och han lever om och leker rätt bra själv oxå när han sitter i vattnet nu.

Imorse var jag och Jamie på bebisgrupp efter att vi lämnat David på skolan. Jamie tycker om att titta på alla andra samt gnager gärna lite på dom om de kommer över..=) Jag var lite ororad att han skulle bli ledsen när han såg att många hade sina nappar men det brydde han sig inte om alls.

På eftermiddagen idag hade David och alla andra i Year 1 uppträdanden. De sjöng julsånger för alla föräldrarna. Dom va så duktiga och söta så.. 


 

Lite bilder

Jag har fortfarande inte köpt någon kamera, ska göras imorgon men tänkte lägga upp några bilder jag hade på telefon.

Från när vi var hemma i Sverige. Grabbarna och Meja på morgon mys.

N


För ca 4 veckor sedan när vi var ute och åt mexikansktNär mamma var här hade vi "lilla julafton" Var dock inte liten i presenter. Vi fick massa ljuvliga saker av mamma och pappa. tusen tack!!!

Jamie ÄLSKAR gåstolen han fick
Extra mycket om storebror är med och leker!!
Jamie försöker äta själv.


I år har vi bara en liten mini gran eftersom vi blir borta hela jul/ nyår. Men David tyckte ändå att det var kul att dekorera.I fredags efter att vi lämnat David på skolan gick jag och Jamie en promenad i parken, titta på ankorna och lekte lite i lekparken

Fredagkväll var David på skoldisco. Han var så uppspelt för det hela dagen..

 

Idag var vi till Gatton Park i en stad ca 30 min härifrån. Där följde vi ledtrådar i parken för att hitta till tomten i sin stuga. När vi funnit honom fick grabbarna paket. Efter det var det fika och pyssel. Var super mysigt och härligt. Men kändes lite konstigt att träffa tomten och sedan gå ut i strålande sol och plus 8 grader för en promenad i parken..=) Sedan var vi ut och åt innan vi åkte hem.Vet att det är dålig kvalitet på bilderna men det är iaf något.. Ska försöka bli bättre på att uppdatera här nu när kamera inskaffas imorgon.


RSS 2.0