Pauls bilder

Tänkte slänga in lite bilder som Paul tagit.

Från jobbet


En morgon när vi var på semester klädde David ut sig i Pauls kläder..


David fixar Jeepen


På museum i London
Och en på Paul och Jamie

Lunch i parken

Idag hade vi lunch i parken med Davids kompis Henry, hans mamma och lillebror.
David tränade oxå på att foto. Ibland går det bra och ibland mindre bra...
vaccin

Idag har Jamie fått 3e dosen vaccin. Var 3 sprutor.. Så nu har han feber och är sjuk igen. Stackars lilla knodd. Och bärsjalen jag köpte innan han föddes har visat sig vara värd sin vikt i gulod gånger flera!!!!  Efter sprutorna gick vi och åt lunchbuffe på pizza Hut. mums.. David åt pasta och pizza till det spruta ur öronen!!!!!Sedan blev det en tur på "pundarn" och argos innan vi gick hem. Köpte Gordon Ramseys stavmixer för att kunna göra pureer åt Jamie. Var oxå med visp och hackare till den. På kvällen åkte David med Paul till jobbet och kom inte hem till efter 20:00. Så blev sen kväll för honom. Glad och rosig när han kom hem men ack så trött. Huvudet nådde knappt kudden innan han somna.

Sedan har vi sedan semestern en inneboende här. En j*vla råtta som började göra sig hemmastad genom att äta min väska som var specbeställd från italien på rea för 1500 och var värd över 6000. Kan ju gissa hur glad jag blev. Har nu försökt göra oss av med honom ett tag. Har 7 fällor runt huset men inte lyckas.!!!! Såååå snuskigt. Jag är mer eller mindre redo att packa väskorna och dra eftersom han tydligen inte tänkker göra det. Paul tycker det är något drastiskt så han har bokat ett råttfångar företag som kommer på fredag som ska göpra sig av med dem och gå igenom alla vrår i hela huset för att hitta tänkbara ingångar så vi kan plugga igen dem.Blandat

Här kommer lite blandade bilder från de sista dagarna.

Vi har köpt en matstol åt JamieDavid jobbar med att sätta ihop stolen

 

Mat är sååå mumsigt. Hittills har Jamie ätit banan och babyris. Det senare är en absolut favorit mwn allt verkar gå ner. Han blir ruskigt arg när han inte får äta mer...Idag var vi i guildford till ett gamalt slott. Superfin trädgård där.


Bilder

Nu var det längesedan jag lade ut något igen. Varit utan dator. Plus att vi varit på semester i Kent, sydöstra England. Hade 5 härliga dagar. Var på Stranden, Doverslott, Dovers vita klippor men livsfarligt där så verkligen snabbkoll där, båttur i Sandwish, Ramsgate skeppshamn och MASSOR av god mat. Som vanligt var grabbarna glada och nöjda mer eller mindre hela tiden förutom att Jamie hade några jobbiga dagar med andningen. Här kommer ett gäng bilder. Bilderna från Dover kommer senare. Jag hade ingen kamera den dagen så Paul måste skicka dom.

Fruktsmoothie till snack innan semestern.Jamie vill gärna smaka!!

Minigolf


Såhär glad blev David vid varje bana när han fick i bollen!


Trötta killar på hotellet

Stranden

David fick en kompis

Båthamnen i RamsgateBåttur i Sandwish
Jamies nya lekplats
David bygger ett rymdskepp


Senaste dagarna

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

David älskar att göra "musmat" vilket betyder att han skär och blandar nästan vad han är hittar i köket och som är "stinky. Sedan matar han mössen genom att hälla ut det i slasken.

 

Igår hade David ett mycket långt och allvarligt samtal med Jamie om deras Farfar.
Vi har oxå hunnit med parken några ggr sedan det blev gästfritt här.. Blev ju mestadels shopping och trädgårdslek då..=)

Bilder

Här kommer lite bilder från när vi hade gäster.

 


RSS 2.0