Annu ett..

inlagg idag.. ni maste tro att jag blivit knapp men ville bara lagga ut en lank om ni vill se David favorit karusseller... Man kan inte tro att han e sa modig.

http://www.chessington.com/explore/land-of-the-dragons/dragons-fury.aspx

och

http://www.chessington.com/explore/transylvania/vampire.aspx

Ta er en titt..

Nu ska jag inte blogga mer idag....=)

nagra..

bilder till..

Dessa tog paul  helgen innan nar vi var pa Chessington





I lordags fick Jamie for forsta gangen ta ett "bad" i kokshon.. Han tycker det ar super och vill nu garna gora d VARJE gang jag diskar...


inte mycket...

har hant sedan sist..
Lordags mys i tradgarden








I helgen var vi till chessington world of adventures IGEN. men denna gang blev det bara nagra karuseller. Istallet tittade vi pa alla djur och sa..








I mandags hade jag tva mammor ( Eva och Vanessa) och en au pair(Lotta fran finland) har med "sina" bebisar pa fika och tradgardslek.
Emma (barnet Lotta tar hand om) och Jamie ALSKADE vatten splash..


Daisy (Evas dotter) njot i skuggan.. Vanessas son Joseph hamnade tyvarr ej pa nagot kort for han somna.



Jamie provar Emmas hat



Pa eftermiddagen hade David med sig sin kompis Neo fran skolan.. Han var sa uppspelt och hade SAAA kul!!!






Resten av veckan blev det inga bilder...

Tisdag var vi pa Toddler group och sedan picnic i parken med Eva och Daisy.
Onsdag var vi pa Toddler world som ar som buspalatset men bara for barn upp till 4 och sedan pa picnic i parken med Lotta och Emma.
Idag (Torsdag) var jag och Jamie pa var sista del av 10 veckors kursen vi gatt pa i barns larande och utveckling. Idag var den langre an vanligt och svalutades med en picnic.
Pa eftermiddagen var vi pa Davids skola for Davids klass hade teater.. Va sa kul att se.. Dom va
sa duktiga. Imorgon ar Davids sista dag i skolan innan de har en veckas lov. Ska bli harligt att ha han hemma. Aven Paul ska vara ledig 4 dagar sa vi kan hitta pa saker..

Maste oxa beratta att Jamie igar at hela sin mat skuren istallet for mossad och at allt sjalv for forsta gangen!!! Duktig. Dock med fingrarana, fortfarande inte sa sugen pa att forsoka med skeden.. Kanske inte later mycket att skryta om men de som vet hur han haft det med maten och hans STORA problem med att satta i halsen och krakas forstar varfor jag ar sa STOLT!!!  Har oxa tagit honom av inhalatorn sedan son kvall sa vi far val se hur det gar... Vill garna att han ska klara sig utan, specielt eftersom den kan paverka tillvaxten..

David ar som vanligt snall och duktig men langtar just nu MYCKET hem till Sverige och efter Meja.. Var valdigt ledsen idag och undrade om varfor vi inte bor i Sverige eller atminstone i Irland sa han kan vara nara nagon del av sin familj.. Stackars lill alsklingen.. Han ar ju fortfarande sa liten och kan ju ionte riktigt forsta..



Njuter..

av vadret gor vi just nu..  Idag efter skolan gick vi pa picnic i parken. Dar vi traffade Lotta och Emma. Lotta ar en finsk au pair som tar hand om lilla emma







Mera bilder

Har kommer lite mera bilder..

Ute lekgrupp.



Laxor ute efter skolan


Vill oxa gora "laxa"



Oj sa glad jag blev nar jag markte att jag kan klattra upp har sjalv!! Mamma mindre glad



Mina grabbar tycker om att gnagga majs.






Bada killarna ALSKAR denna pastlada jag gjort. De kollar sedan pa burklocken dar jag satt in bilder pa nara och kara innan de pastar in i ladan. Tanken ar att Jamie ska lara sig namnen nar han blir storre samt att det tranar hans motorik genom att locken endast gar i om de ar at ratt hall..










Nu ska vi ga ut och fortsatta njuta av solen!!!!

Sedan sist..

har det hant sa mycket att jag inte ens tanker ge mig pa att skriva om det utan det blir bilder.. Men kan ju iaf saga det storsta som hant, Lilla Jamie ar nu hunnit bli over 1 ar!!!!! Usch va hemskt... vill inte att han ska vaxa!!!! Sedan har ju oxa mamma varit har i 3 veckor och elinor i 1 vecka... Detta var som alltigt LJUVLIGT o kul!!!!

Pa middag pa hotell. Mamma o David spelar fotboll medan vi vantar pa maten



Jamie 1 ar!!!
















Grupper









I Helgen var vi till Chessington world of adventures bade lordag och sondag.. David hade saaa kul














Idag e David hemma fran skolan, bada grabbarna va namligen super sjuka med feber i natt men idag mar de hyfsat sa har varit ute i tradgarden och lekt. har gjort i ordning sa d har en liten "lekstuga" med bord och spis. Vi har oxa haft vatten lek med fargat vatten.. Blir ju sa mycket roligare nom vattnet ar blatt och gult..=)












RSS 2.0