Paul

Slanger in nagra bilder som Paul tagit oxa
 

Lyxvecka

Nu ar ju David hemma med oss till han borjar sin nya skola. Sa vi lyxar och njuter..
 
 I mandags tog jag och killarna en svang pa stan och at lunch pa subway. Dom var sa glada och goa.David hade sparat ihop pengar for att kopa ett fotbollsspel.
 
Igar tisdag tog jag och killarna en morgonpromenad med Doodles till parken dar vi lekte och harjade   i loven. Doodles fick for forsta gangen vara los. Var riktigt duktig och lydig. Var dock inte sa nojd nar han blev fastbunden medan vi gick in i lekparken..
 
 
Pa eftermiddagen gick vi och badade med Lotta. Efter det kande vi att vi varit sa hurtiga hela dagen att vi lyxa till det med middag pa Pizza Hut. David blev sa glad nar han fick anvanda chockolate factory dar.
 
Ja, som ni ser lyxar och njuter vi av dessa sista veckor i England. Imorgon ar det bara 2 veckor kvar till flyttlasset gar.. Pirrigt och gruvsamt.. Packar for fullt och gor listor over allt som ska ordnas..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denna vecka

Har kommer lite bilder fran veckan
 
Toddlers
 
Toddler World
 
 Jamie sover middag ute som vanligt men tydligen har backen blivit for kall for Doodles som lagger sig i vagnkorgen istallet for bredvid :)
 
Snallaste David laser saga for lillebror.
 
Jamt nar Jamie hor nagon komma eller ser nagon ga star han och tittar ut genom brevladan.
 
Ute pa middag i Lordags
tt
 
 
 

Helg

Har kommer lite bilder fran varan lordag som tillbringades har hemma.sista bilden ar dock fran i torsdags nar jag och Jamie var Eva och Daisy pa morgonlek. 
Allt ar bra har. David har varit sa uppspelt idag nar Andre varit har. Han langtar redan till han kommer tillbaka pa fredag.
 
ill
 
 

Lordag

I lordags var vi ut och at. Passade pa att sitta ute i solen och njuta. Doodles fick oxa folja med.
 

Lilla Doodles

Har kommer lite bilder fran morgonen efter vi hamtat Doodles. Han ar sa sot och ljuvlig. Men ack sa kalt det var sondag morgon. Nar vi gick ut klockan 8 var det bara 10 grader. brrrr. Nar vi gick in vid 10 sa hade det val jobbat sig upp till 15 iaf. Jamie fick till och med ta pa vinterkladerna. Usch vad trakigt det ar nar det ar dags for det.. Men vi har ju haft tur. De flesta dagarna sa blir det ju en 18 grader i skuggan.
 
Har kommer lite bilder fran Sondag. Dock Valdigt daliga. Gor inta alls Doodles rattvisa..
 
 
 

RSS 2.0