Thorpe park

Idag blir det ett kort inlagg.. Slanger in nagon bild fran dagen som vi spenderade pa ett annat tivoli an det "vanliga"De hade aven en pool och en "strand" for sma barn.hade en underbar dag.








Torsdag

Idag har det varit fullt upp. Efter att vi lamnat David pa skolan sa tog jag och jamie en tur pa stan innan vi gick pa toddlers. Idag var det en utegrupp ute i solen.



Gorde dock ett misstag nar vi kladde oss, trodde det var lite kyligare ute idag sa tog pa mig tunna byxor och en tunn langarmad. Men det visade sig att det innan kl 10 skulle bli ca 30 grader sa ni kan ju tanka er hur frash man var innan man kom hem fran toddlers!!!! medan jamie sov lagade jag middag och tog en VALDIGT kall och valbehovd dusch.. Inte kanske nagot man vill hora men tror aldrig att jag svettats sa mycket!!!

Efter att vi hamtat David pa skolan sa gick vi med nagra av hans klasskompisar och mammor till en park. Inte den narmast har utan en ca 30 min bort. Dar hade vi picknick och grabbarna lekte for fullt.














Det var en riktigt underbar eftermiddag men avslutades dock trakigt just da vi skulle ga hem. David fragade efter en cupcake och jag sa att jag slangt den sista som var Jamies. David blev super forbannad och slog till mig pa armen med en pinne och slangde i vag bollarna han holl i. INTE likt honom. Vet inte vad som flog i honom. Han kom genast pa sig sjalv, kande sig jatte dum och blev ledsen. Men fick anda missa sitt favoritprogram och lagga sig tidigt. Vill verkligen "mota olle i grind" nar det galler sadanna beteenden som verkligen inte ar accepterade i denna familj. Men men imorgon ar en ny dag och allt ar tillbaka som vanligt igen. Ar ratt saker att detta inte hander igen.

Sa har trott var David pa vagen hem. Han orkade verkligen inte ga. Jamie var jatte glad av att fa sallskap av storebror i vagnen.. var dock mindre skoj for deras mamma att skjuta detta lass hela vagen hem. =)  mina sotnosar. David ar ju liten an han oxa.. 
 





idag..

Lagade David middagen.Allt jag gjorde var att hjalpa till att lasa receptet och stalla in/ta ut ur ugnen. Han var sa duktig och lagade en frittata. Blev faktiskt riktigt gott.. Anvande hans kokbok I can cook som oxa ar ett tv program.

Har haller han pa att krossa den kokta potatisen










Sedan var det laxor som skulle goras


Tankte oxa att jag visar ett exempel pa vad for bocker David nu far lasa. Det ar sa har mycket text pa varje sida och 26 sidor.. En bok varje dag.



Imorgon ar det skola och lekgrupp som galler sedan ska vi pa picknick med nagra fran Davids klass efter skolan. Det ser han framemot.

Dagen

Idag har det varit fullt upp. Dagen borjade med de vanliga frukost styren samt tvatt och annat,  sedan var det skollamning. Jag och Jamie njot sedan av en promenad innan det var dags att ga pa lekgruppen. Sedan var det till att ga hem for att laga middag och fixa lite innan vi skulle till davids skola dar davids klass forberett ett litet framtradande. De var alla sa duktiga. Efter fick david skippa sin klubb idag och komma med hem klockan 3 istallet for 4. Val hemma var det laxlasning, middag, bad och mys pa schemat. Nu sover grabbarna och jag har malat naglarna. Nu ar det dax for sista stad och tvatt rycket innan laggdaxs.













kanns som att det ar dags att..

slanga in ett inlagg igen..

Sa har glad blev jamie for sina nya skor som piper varje gang han tar ett steg.

 

Annars har det varit fullt upp med det vanliga. Vadret har varit trakigt trakigt trakigt men idag har det antligen blivit sommar igen!!!!


I lordags var vi till skogen. Nar vi kom dit var det en cricket match alldeles bredvid sa vi gick dit och kolla lite innan var promenad. , David gillar att titta pa cricket, till och med pa tv. Sjalv tycker jag att det ar en av de trakigaste sporter som finns.














Jamies nya matstol. Kan inte ens beskriva hur trott jag var pa att stada den andra som var saaa svar stadad.. Denna ar sa latt.. TACK TACK. Ni som sett Jamie ata forstar. Alla barn smutsar och kletar ner nar de ater men innan man sett Jamie kan man inte forsta hur mycket det faktiskt ar mojligt att kleta ner!!



Igar var vi in till London dar vi var pa London akvarium, Paul och David var pa london eye igen och sedan tog vi en promenad  genom London, sjalvklart inte hela, tittade pa blanda annat big ben. Sa akte in till waterloo och akte hem fran london viktoria. Vi at aven middag dar. Jag at den ljulvligaste lasagnen jag nagonsin atit. mums. 

 

Ibland..

kan  man ju undra om mina stackars barn nagonsin ar rena..=)



Eftersom David var sjuk igar blev han hemma idag oxa.. Vi passade pa att njuta av denna exta hamma dag med massa ute lek, tescos matleverans och vi gjorde stalakers kola som jag inte atit pa over 15 ar.. oj vad gott det var och hur vi alla tryckte i oss.. eller kanske inte vi alla.. jamie fick bara smaka nagra pytte bitar.. Han var pa ruskigt daligt humor efter att han sovit middag.. Han skrek och grina ca 4 timmar av 6 innan lagdags.. De dagar han blir sa maste jag ju erkanna att det ar ratt skont nar det blir laggdags. Inte bara for mig men David blir ju oxa less for att inte tala om hur slut stackars lilla Jamie sjalv blir..













Helgen

Helgen borjade med att vi hade ett litet Sverige party har hemma. David fick till och med se HELA matchen vilket ar SENT for honom!!


Bjuder pa denna otroligt daliga bild dar vi alla ser FET ut av nagon anledning.. men men







Fel ordning nu men har e nagra bilder fran torsdag eftermiddag.. Har jag sagt att jag tror lortiga barn ar glada barn..?=)



Jamies favorit just nu nar han kan ga ar att bara runt pinnar for att sla saker..


Fotboll blir man aldrig trott pa verkar det som




Gissa vad vi gjorde pa lordag??? Ja vi var pa Chessington IGEN.
David akte for forsta gangen karuseller sjalv. Var mycket stolt.








uppdatering

Tankte att det var dags for lite  mer bilder.

Picnic i parken




Bakat bullar har vi ocksa gjort


Varit pa chessington 2 ggr dar David ville vara som aporna..=)




Vi tog ocksa en tur till London Eye.. Dar kan man snacka om utsikt!!!trakigt bara att det regnade










I fredags var Davids kompis Oisin med oss hela dagen. Vi var till parken dar det var jubilee fest

De klappade en RIKTIG krokodil


Och David hade (igen en riktig) orm runt halsen






I lordags var jag och Jamie pa ett ars kalas till Yasmine medan David och Paul hade en killeftermiddag.


Sa dar fick ni hora/se vad vi haft for oss.
Idag borjade David skolan efter lovet. Jag och Jamie tillbringade dagen med att forst ta en promenad i regnet med Daisy och Eva. Avslutades sa klart med en fika pa nero. Sedan var Lotta och Emma hit pa eftermiddagen. Jamie och Emma leker sa bra tillsammans.. Dom ar sa sota. Gosar och kramas hela tiden.. Forutom att Jamie bet stackars emma i fingret alldeles innan hon skulle ga.. Inte snallt.. Han ar tyvarr en riktig bit unge. Forsoker att markera bestamt att han inte far gora sa men det ar svart nar dom e sa liten. Jamie gar nu ocksa for fullt. Han har ju staplat nagra steg nu ett tag upp till 7 steg i lordags och nu helt plotsligt gar han for fullt.. Han ar sa stolt over sig sjalv.

Na nu mast jag ta tag i stadningen!

Fredag

Idag efter att vi lamnat David pa skolan var jag och Jamie pa toddler grupp igen. Efter det gick vi hem och styra pa med lite vardagsstyr.. Efter skolan sa lekte vi ute i tradgarden.














Nu ar det dags for sangen.

God natt

RSS 2.0