Pilates
Helgen

Helgen började med pankakor igår. Davdid tyckte det var super kul att göra dom och smaskigt att äta.

På lördag tältade Paul och David i trädgården. David tyckte det var så spännande men lite pirrigt när det väl var läggdags.


Idag har det varit 35 grader i skyggan här. Ljuvligt!!!

Vi gick till hotellet en bit härifrån och åt frukost imorse. Sedan var vi till kyrkan. Efter det åkte vi till en park ca 10 min härifrån där vi tilbringade eftermiddagen men promenader, piknick, fotboll, lekar och mys på filten. Var så härligt. Grabbarna var helt slt när det var läggdags!!!Som en sista bild lägger jag ut blommorna som just nyu pryder vårt käksbord


Vardagslyx

Idag när jag och Jamie hämta David på skolan så gick vi ner på stan istället för hem. Där åt vi middag och köpte nya nappflaskor åt Jamie. Måsta byta alla till Avent. De är de enda han kan äta från utan att kräkas efter. Sedan gick vi till parken och titta på fåglarna, gick runt lite och sedan blev det lek i lekparken. Härligt att bara gå runt och njuta i solen. David slog sig till och med ilag med en flicka och lekte!!!!Första gången han gjort det med någon han inte känner... Var sååå förvånad och David var så stolt efter.. Frågade mig hela vägen hem om jag inte var stolt över honom..=) Väl hemma var det baddags för grabbarna. Sedan TV och kvällsfika och godnattsaga. Nu är klockan 20:00 här och båda grabbarna ligger uppe och sover.. Trodde aldrig att man kunde ha det så med två barn och den ena bara är 7 veckor...

Nu ska jag boka mammas och Andres resa hit.


Trädgårdsarbete

 Lite bilder från lördag morgon. Härlig morgon i solen med killarna.

Idag har typ Englands motsvarighet till BVC varit här. Var helt slut efter. Dom hade typ 30 A4 sidor med frågor. Om allt. Dom frågade till och med mig saker om Pauls föräldrars förhållande!! Hur kan dom tro att jag ska veta sånt.  Dom frågade också ALLT om mig och Paul.Sedan skulle dom se samtliga utrymmen i huset..

Annars rullar allt på som vanligt. David är i skolan på dagarna och jag och Jamie är ute och promenerar, går i affärer eller är hemma och styrar. Han är glad och nöjd för det mesta. Han har äntligen blivit frisk. så skönt! Han sover fortfarande ca 10 - 11 timmar per natt. Vaknar och äter ca 4: 30 men somnar sedan genast.

Vi har också upptäckt ett underbart sätt att handla mat. Tascos hemleverans!! MAn beställer på nätet sedan leverares det nästa dag. Allt är organiserat i kassarna. SAker som ska till skafferiet  försäg, frys för sig, kyl för sig och övriga varor för sig. Så lättsamt och super lätt att packa upp.
Ska precis göra en ny beställning nu.

Vi har också bokat dop. Det blir här i London istället för i Irland. Bokat söndag den 24:e. Blir i kyrkan Davids skola hör ihop med. Och man måste som förälder gå en kurs förlagd på 4 tillfällen för att få döpa här. Och det är utöver att vi måste gå i kyrkan på söndagarna...

Nä nu måste jag göra vår matbeställning innan jag ska bada och sova. Grabbarna ligger såklart redan oh sover. David sover med mig i min säng i natt som belönning för att han varit så duktig i skolan.


Andra veckan i skolan

Nu var det ett tag sedan det blev något bloggat igen. HAr haft fullt upp Jamie är sämre igen och har en fruktansvärd hosta. Har tid hos doktorn på tisdag men får väll se om vi får åka innan eller inte. Hoppas vi slipper.

David har nu avklarat ännu en vecka i skolan. Han är så duktig. Idag på storsamligen på skolan så blev han uppropad och fick en stjärna på uniformen för att han var duktigaste barnet på skolan. Han var sååå stolt när han kom hem

I Tisdags var jag på bönesamlig på Davids skola. Alla barnen hade olika uppdrag. David hade byggt ett legohus so han offrade till Gud. Sedan fick han visa mig och Jamie runt lite ute.


 

Efter bönesamligen gick vi till parken och åt picknick middag


Bild på stjärnan David fick idag


Helgen

Hej.

Här kommer lite bilder från helgen. Gjorde inte så mycket. Jamie är ju fortfarande sjuk stakarn men har varit piggare idag. Men vi var till parken i lördags och va ut och åt På söndag var vi och åt frukost på ett hotell som ligger ca 5 min promenad härifrån. Sedan var vi till kyrkan. Måste ju gå varje vecka för Davids skola. Blev dock förvånad när vi kom in och jag insåg att dom REGISTRERAR vilka som varit där för att ha koll på att man verkligen går!! Inte nog med att man ska göra det på helgen. David har dessutom läxa även då. Den här helgen var det en bok han skulle läsa samt att han skulle dekorera en av sina skolböcker. David valde själv bilder, Bella, Meja,Loke, Jamie och Andre ville han ha. Inte sin mamma eller pappa..

Den här boken hade David som läxa i helgenLite blandade bilder från helgen


Moses basket


Den här ljuviga sover Jamie i nere på dagarna. På nätterna sover han ju i sin röda säng som jag la ut bilder på när vi köpte den i våras.


Nu har David avklarat sin första vecka i skolan. Han var helt slut idag. Hade till och med somnat på bönesamligen på skolan i eftermiddags. Stackarn. Han somna gott ikväll så fort han lade huvudet på kudden. Stackarn. Men han trivs iaf bra. Inget gnäll när jag väcker honom på morgonen. Han är så duktig. Är fortfarande så jobbigt att lämna honom varje dag. Usch, han är ju egentligen såååå liten.

Jamie har varit förkyld sedan vi kom hit och verkar bara bli värre.Har inte feber men är fruktansvärt slemig , kräks och har svårt att andas i omgångar.  Sover han inte så är han mest ledsen. vilket inte alls är likt honom. HAn har ju alltid varit nöjd och glad.Får nog fundera på ett doktor besök till veckan om han inte blir bättre. Men han hade iaf gått upp när vi vägde honom i måndags.

Annars så trivs vi bra men fick skicka ut Paul på puben i förgår vilket han inte var svår övertalad till..=) Det är ju så ovant att ses hela tiden!!!! Nu är han oxå ute så jag njuter av lugn och ro och tittar runt lite på nätet medan Jamie faktiskt sover!!

Jag och Jamie har såklart hunnit med några turer på stan här under veckan oxå. Är farligt för plåskan att bo så nära så ljuvlig shopping!!!!!


utlovade bilder

Två duktiga killar på flyget

Lekpark
Babygym


Skolkille


London

Nu har vi äntligen internet. Här har vi haft fullt upp med allt praktiskt som ska ordnas när man flyttat till ett annat land. Igår böjat skolan. Han trivs bra hittills. Men det är tufft här. Läxor för 4 åringar efter att de går i skolan 8:50 till 15 5 dagar i veckan. ska LÄSA tre böcker i  veckan och 10 ord att stava.. När jag fick höra om läsningen så fråga jag om dom menade att vi skulle läsa för honom. Läraren titta på mig so om jag var knäpp!!! David skulle sjäv läsa... hmmm.. intressant med ett barn som ej ens kan alfabetet!!! Men men vi jobbar på så bra vi kan...nån inskolning fick vi inte heller. det var bara att lämna första dagen. tur att David är så duktig som han är..verkar iaf vara en bra skola. Barnen är väldigt väluppfostrade, artiga oh glada.

Jamie är det bara bra med. Han växer var dag.Han har blivit så stor. Älskar sitt nya babygym.
Är dock ej lika lättsam att shoppa med som David alltid varit.. =)

Huset vi bor i börjar bli riktigt trivsamt nu när vi fått ordning.Området verka bra. Nära Davids skola och stan. Finns även en stor park med en liten sjö och lekpark där vi är mycket. Shoppingen super.

Nu måste jag mata Jamie så ska jag slänga in bilder sedan

Hoppas allt är bra hemma i Sverige

RSS 2.0