Shopping

Nu är David på dagis så tänkte ta chancen att skriva lite här.

Imorse var vi in till Newbury och handla lite. David hade tjänat ihop 10 stjärnor så han valde att åka på "pundarn". Där köpte han en brandbil och ett 10 pack små bilar. Sedan köpte vi is förpackningar, kakor, saft kana och muggar och lite sådant. Sedan letade vi efter en ny kylväska. Paul hade nämligen sönder den förra igår.. Tur nog.. då fick man ju handla..=)Hittade den ljuvligaste jag någonsin sett. Kostad lit trotts att den var på rea men kunde inte motstå!!!!
Detta set är oxå med i den
Visar oxå min nya handbagage väska som vi köpte innan vi åkte till irland

Idag blev det bara shopping bilder har inte hunnit ta några nya på David.

Nu ska jag städa och tvätta lite innan det är dags att hämta David igen.

 


Fullt upp

Idag har vi verkligen haft fullt upp. Började morgonen med att packa picnick. Sedan tog jag och David en promenad till the Discovery center., Ca 45 min rask promenad i solen. Där lekte och klättra jag och David hela morgonen innan vi åt lunch och mata fåglarna. Dom var riktigt busiga den här gången. En  tog bröd ur handen på David och en annan bet honom i handen. Då fick David nog och sa att dom var så cheeky att dom inte skulle få mer mat..=)Efter det så kom Paul och hämta oss och vi åkte till en djur och lekpark.. Där gjorde vi en massa saker men b.la. detta

David som för tillfället älskar krokodiler blev överlycklig när vi hitta den här.
Sedan åkte vi på en båttur. Var så härligt i solen..

Och gissa om David var stolt när han fick KÖRA båten hela vägen till vi skulle vända!!! Och Pappa Paul var nästan ännu stoltare för att han fick hjälpa till...=)Sedan matad vi de olika djuren
Sedan var vi och lekte i lekparken, grävde i sandlådan och åkte park tåget m.m.

Som ni ser hade vi verkligen fullt upp idag ute i solen. Så nu ska jag gå och lägga David.

Hoppas allt är bra med er alla.

Massor av kramar från oss..


Sol, sol, sol

Hej
Här rullar allt på. Fortfarande soligt och varmt. Härligt!!!!

David är väldigt stolt efter att han byggt sitt nya pussel.
David i sin nya pool. Han skulle kunna vara i den dygnet runt...=)

Glass i poolen. Kan det bli en bättre vardag för en snart fyraårig kille..?
David tvättar sin och Pappa Pauls cykel.

Idag var vi på kalas hos Davids kompis Jennifer som fyllde fyra år. Var en super härlig dag ute i deras trädgård med kall lunch, massor av fika, glada, svettiga barn och SOL.
Här sitter David med några av de andra barnen och äter sin lunch.De hade hyrt en hoppborg för barnen som verkligen blev väl användDet var så härligt att se David leka och hoppa med alla de andra barnen!!! Klippt sig har han oxå gjort idag. Han såg så stor ut i sin skjorta och nyklippt... Han hade en super dag.

Imorgon ska jag och david ta en promenad till Discovery centret på morgonen och leka, klättra och äta lunch. Sedan ska Paul hämta oss och så ska vi åka till en barnpark. Där har dom djur, pool, lekpark m.m. Verkar som detär ungefär som furuvik. Vi ska Träffa Michele och hennes familj där. Så det blir nog en bra dag ute i solen.

Igår städade jag gästrummet och ställde dit Davids lilla byrå så andre ska ha någonstans att ha sina kläder. Ska bli så kul när han kommer.

Hoppas allt är bra med er därhemma.

Kram från oss


Soliga London

David älskar kameran...=)
David och Paul redo för en kvällsrunda på sina cyklar
David leker i sandlådan men några barnhan träffa på ett "garden party" vi var på idag.
Här är vädret super. Solen lyser och 25-30 grader hela veckan. Vi bara njuter. Jag har knappt ro att vara inne o städa..=)

Idag har jag och David varit först på en mamma och barngrupp och sedan på ett "garden party" för välgörenhet där vi hade picnick. Gick åt skogen med min diet. Kunde inte motstå att köpa tårta. Sedan köpte jag några böcker och badsaker. David köpte ett pusel, böcker och en badgroda.

På vägen hem lämnade jag av David på dagis. Vi var över en timme sen. Men han hade så kul på partyt att jag inte hade hjärta att tvinga honom att gå innan det var slut.

Nu när jag hämtar honom ska vi ut och äta med Michele och hennes två barn. David tycker det ska bli kul. Ska äta på ett ställe där man kan sitta ute och njuta av solen och barnen kan springa omkring på en gräsplan.

Hoppas ni alla har det bra

Kram


Träning

Nu har jag precis kommit hem från träningen. Va riktigt tufft idag men ändå kul. Dieten är hemsk men åtminstone lätt att följa.. ÄT INTE..=) Nä de e väl inte så illa men känns så ibland.

Idag har vädret varit ljuvligt här igen. Soligt och varmt som tusan. David har varit på dagis och han tyckte det var bra för dom åt ute..=)

Innan dagis packkade vi en picnick och gick till lekparken. Härligt.

Har tyvärr inte tagit några bilder man ska ta tag i det nu igen..

Nu måste jag duscha.

Ha det bra.

Kram från soliga London


Irland

Hej¨

Hade skrivit ett inlägg som bara försvann.. konstigt..

Nu är vi i allafall tillbaka i London efter några dagar i Irland. Var kul att träffa alla där. Bodde ju hos Davids farmor. Hon är så gullig. Gjorde inte så mycket. Var mest bara där och styra på. Åkte oxå till Davids favorit lekpark där två gånger. Sedan var vi och hälsade på Davids nya kusin Rachel och hennes två bröder. Var s kul att få en anledning att handla tjej kläder i present till henne.=)

Nu ska jag packa upp igen men det tar nog inte så länge då vi för första gången reste med endast handbagage... Behöver nog inte påpeka att det var paul som boa resan... trodde aldrig d skulle gå men gick faktiskt helt ok..

Nu har jag inte tid att skriva mer.

Hoppas allt är bra med er alla

Kram


Träningsvärk

Hej

Nu är man tillbaka i london.

Åkte direkt från flygplatsen till booticamp jag ska vara med på. Har hemsk träningsvärk idag... Usch.. Men härligt. Började oxå med dieten idag.. Den är ännu värre så borde ju verkligen bli smal och tränad på den här manaden...=)

David var som vanligt super duktig hela resan... Han är otrolig.

Idag började han på dagis igen. Gick bra men han var inte alltför glad när han skule gå.

Sedan så fick jag reda på igår, när jag satt på flygplatsen, att på torsdag ska vi åka till irland och vara där över helgen.. Man kan ju inte klaga på att man får det långtråkigt iaf..=) Blir kul för David att träffa sin farmor och farbror Tim. Han blev jätte glad.. Men han är  ju nöjd med det mesta..

Nu måst jag gå och byta lakan innan det är dags att sova..

Godnatt.


Blandat Sverige Juni.Loke och David på buspalatsetAnsiktsmålning på mc donalds Loke och David
David och Meja efter lek i leranDavid, edvin och loke. Killkväll hemma hos oss i svedja. Super kul!!Bad och glass i sandlådan..


David och Loke - Brandstation i Gävle

Maj- London
 

 

 

 


RSS 2.0