SkorDessa Ljuvliga skor köpte pojkvännen Paul åt mig i London. Visst e dom underbar????

Lördag

Dixon och Meja leker
Dixon och Meja leker i snön.Idag ringde moster Ellinor och fråga om jag kunde åka och gå ut med min kusin Johns hund. Så jag tog med mig sonen och vår hund Meja för lite ute lek. Jätte kul!Sonen David med vår hund Meja. Väldigt trött efter lek med Dixon och sedan ett bad..

 


Tips

Måste bara tips om några ljuvliga böcker jag håller på att läsa just.

Håller på läsa Shopoholic serien böckerna. Det är den första av böckerna som filmen shopoholic baseras på men det finns 5 böcker. Det är ljuvlig, lättläst och rolig läsning. Så otroligt härligt skrivna böcker som passar perfect för att läsa när man bara vill slappa och inte tänka på allt tråkigt i världen..


Hemma i Sverige

Nu är vi hemma i Sverige. Kom hem i Tisdags och ska vara hemma till 7:e april för att sonen ska opereras den 30:e mars. Det är så tråkigt och kallt här nu när man är van vädret i London. Dessutom finns det så lite att göra.

Igår sov vi (jag och David) hos min mormor och morfar så att vi skulle ha något att göra. David hade super kul och det var mycket uppskattat av mormor och morfar. Dom sitter ju bara där själv annars.

Och  imorgon tror jag att jag ska ta David och hans kusin Loke och åka till Buspalatset i stan så dom kan ha lite bus och skoj.

Tåget thomas
David och Paul när vi var och firade tåget thomas 60- års dag i London. Var lite kallt men soligt väder och david hade en super dag.. Tänk att vi fick åka på det riktiga tåget thomas óch diesel efter att ha läst böcker om dem och sett dem på film så många gånger..=) Kan säga att det var en mycket trött David som kom hem den dagen..

Äskar Ebay.co.ukAllt detta har jag fått i posten de sista 2 dagarna.. De mesta köpt på ebay!!!! Elinor, Sötnosarna bara rasar in redan....=)

Vem skulle inte vilja ha denna lilla sötnos?????
Jag kunde iaf inte stå emot...
Köpte den här DVD spelaren på tescos för ca 220 sek igår!!!!!

Mamma solar i London


David ute på baksidan hemma hos oss i London. Ljuvligt vår väder!!!1


David 0ch Meja i snön hemma i sverige


RSS 2.0