David 4 år!!!!

Idag har i haft kalas för David på Eddie Catz. Han hade en super dag med sina kompisar. Orkar inte skriva om det nu men slänger ut lite bilder.


David vaknade 5.20 idag. Han fick hålla sig med paketen till 6.20...

  


 

Vad mer kan en 4- åring önska sig på sin födelsedag..=)


Bio och annat

Nu har dett gått några dagar igen. Här e d som vanligt fullt upp. Simskola varje dag den här veckan. David e fortfarande inte allt för intresserad av att lyssna eller lära sig att simma men har super kul. Han vill helst ligga och flyta med huvudet under vattnet..=)

Igår var jag, Andre och David på Bio, toystory 3 3D. Va rättläskig för att vara en barn film så blev nästan brunt i brallan på lillen..=) Men han tyckte ändå att det var super och snaska rätt bra på godsaker som vi köpt innan.


David på tåget till bionDavid med sina 3D brillor på på bion.

Idag har vi haft fullt upp. Började dagen med mamma grupp. Gick sedan direkt på discovery center med en av davids kompisar och hans mamma. Efter det var det simskola direkt. Lämna huset 10 och kom tillbaka 17 30. Åt middag och David hade lite "telly time" sen tog han på pya och vi tog en promenaed med Andre innan läggdags.


David och sebastian matar fåglarna

David tar ett snack innan simningen.

Hoppa allt e bra därhemma!!

KRAM


Idag


Glad simskole kille. Imorgon börjar han en veckas intensiv kurs


Lekpark skojDessa pryder nu vårt bord.


Helg

Bara lite snabbt inlägg med lite bilder från helgen.nya bilder

Här kommer lite bilder från idag och igår. Igår var jag och David med en av hans kompisar och hans mamma till Beale park, typ furuvik. Idag var vi på barngruppen imorse sedan har vi haft städdag.

Här kommer först lite bilder från igår 
Och lite bilder från idag.Nu ska jag gå och laga mat.
Hoppas allt är bra därhemma.
Kram


Lite att titta på

Nu har detgått ett tag sedan jag lade upp nått igen.. Blir så lite nu när Andre är här men allt rullar på. Inskolning på davids nya dagis går utmärkt. HAn vill till och med dit när han inte ska..=) Idag har jag David och andre varit i lillsatn och shoppa lite. Andre måsta ha en bo9k inför provet han ska göra. David ville på pundarn och stackars jag som i8nte alls gilloar shopping fick väl följa medd då...=) Annars e det som vanligt med barngrupper och annat.David var så glad a5t få leka i vatten pölarna när det faktiskt regnade några dagar förra vecakn. Behövdes verkligen, gräsmattor och annat började bli rätt gula. Och någon dag kan man ju klara utan sol.l..Det regniga vädret ledde till lite bakning. Bakade faktiskt bullar för sörsta gången. David tyckte det var super kul och dom blev riktigt goda.. Vi var alla mycket förvånade...=)David jobbar med pappa Pauls jobbarkompis Mick. Han är så stolt när han får hjälpa till. Dom är verkligen super med honom.
Jag och David på cafe idag. Lunch dags. Tuna wrap för Andre och bakade potatisar medd räkor till mig och David. MUMS. Alttid lika gått.


Mer bilderHej
Nu var det längesedan det blev nått skrivet här. Så nu kom massa bilder att frossa i. Som ni kan se har i fullt upp med lekparkar, buspalatset, träffa kompisar, träna på at5t räkna och skriva m.m. Måsta oc´xå lägga in bilder på dessa ljuvliga tvålbakelser..har aldrig sett nått så ljuvligt..=)
Har oxå bytt dagis åt david. Det nya är super. Borde ha flyttat honom tidigare. Hade första inskolningen idag..

Är super kul att ha andré här. David tycker det är super och berättar det för alla vi träffar.
Vi har oxå bokat tid för barnkalas åt David på ett ställe som är som buspalatset till han fyller år. Han e så pirrig.Han lyckas skrapa ihop 6 kompisar hittentills.. hoppas kunna få ihop någon till.

Nu ska jag och andre kolla på film. Paul e på puben.

Hoppas allt e bra
KRam

Nu ska jag

Bilder 


Bilder

Nu har det inte blivit något skrivet på ett tag men här kommer iaf lite bilder. Picnick, lekpark, pyssel m.m.

 

 

 

 

 


RSS 2.0