Jamies dop/ Davids födelsedags party

I söndags (24/7) hade vi Jamies dop samt firade Davids födelsedag. Det var en super trevlig dag. Vi hade BBQ i trädgården här efter kyrkan och Pauls arbetskamrat stod för underhållningen genom att spela och sjunga. Var så mysigt. Båda killarna var såå duktiga. Inte en tår på hela dagen. 

 


Shopping

Så här ser vi ut efter 7 timmars shopping...
Jamie på sjukhuset.


Disco

Idag hade ju David visningen av sina dinnosar. Det var som ett rum där några utvalda barn stod och visade upp sina "samlingar" och besvarade frågor från andra barn och förädrar. David var såååå duktig.Efter det var det dags att skynda sig hem för att äta en snabb middag och dags för David att snygga till sig för kvällens disco.. Det var hans första så han var lite pirrig men uppspelt.

Han var ruskigt trött efter. Jag fick bära David och skjutsa Jamie i vagnen hem.. Det var rejält tungt men jag försökte att tänka på att det var bra träning..=)

Sedan efter att David ätit kvällsfika och duscha så skule han skynda dig till sovrummet men slog ringtån i trappräcket så han fick et rejält djupt och brett hack så nu har han bandage stackarn men han var så duktig.

Idag ser det ut att läka fint men han har väldigt ont och haltar sig fram. Kan inte använda skor.. Så vi får se hur vi ska göra med skolan till veckan...

 


Sportdag

Idag var det sportdag på Davids skola. Sedan har vi oxå varit till parken en sväng så tänkte slänga ut lite bilder innan jag lägger mig.


Lekparken

Idag efter skolan hade vi utvecklingssamtal. Davi ligger riktigt bra till trotts att han började 3 terminer efter de andra barnen. Ligger dock efter när det kommer att skriva bokstäver och ljuda dem. Vi har ju träna de stora bokstäverna hemma så d kan han rätt ok men tydligen börjar de med de små här och går direkt på skrivstil.. Så nu har vi fått reda på hans läxa han ska göra under sommarlovet.. Så efter det gick vi ner på stan och köpte lite grejer till det. Sedan blev det läxa i parken och sedan massor av lek. Fick oxå reda på att han kom in på samtliga klubbar vi sökte till hösten. Så tre dagar i veckan kommer han gå i skolan till 4 istället för 3...Tråkigt för mig men kul för David. Han ska gå på Fotboll, Tennis och Spanska..


Molly

Jag och David pratar fortfarande om Molly varje dag och saknar henne...=(


Bilder

Hej. Här kommer bilderna från förra helgen som jag skulle lägga ut. Har inte hunnit för Jamie vaccineras i tisdags och blev såklart sjuk igen.

Bilder från Beachen. Var sååå ljuvligt där.


Sedan måste jag berätta vad jag och David gjorde den här helgen. Håll i hatten. Jag som hatar trädgårdsarbete och tog bort alla blommor i Svedja har rensat rabbaterna och köpt och planterat blommor här!!!! Och det blev til och med fint. Är sååå stolt över mig själv.. Nu får vi bara se hur länge d överlever, har ju ens svårt att klara inne blommor.. tur att det är billigt här ifall jag behöver köpa nya..=)

Sedan har jag oxå hittat en ljuvlig ny affär.. Har en otrolig blanding av saker. Man kan säga allt utom kläder och mat. Det bästa är bra kvalitet super billigt.. Svårt att hålla sig därifrån. Fick till och med med mig Paul för att köpa en tavla och vinglas sär i helgen.. Självklart slank det med lite extra saker oxå..***=)


RSS 2.0