Tisdag




I helgen var ju David på jobbet med Paul igen. Kom hem helt grå..=) Han har så kul där.

Idag var vi in till "lillstan" igen. Köpte garn åt mamma, present till John '(fyllde i mars men har inte fått något än), morsdagspresent till mamma, några tröjor åt David och lite annat. Sedan köpte vi bakad potatis med räkor till lunch och satt ute och åt. Blev såklart en sväng till "pundarn" med David och Tåget thomas åk oxå.

Nu kommer vi hem om mindre än en vecka.. Ska bli så kul. Har ju varit borta länge den här gången. Blir hemma 3 hela veckor.. Hoppas bara att planet går som det ska....


Måndag igen



Den här bilden på tåget james klipte, pysslade och tejpade David ihop igår når vi hade en liten pysselstund..






Imorse efter frukost tog jag och David en promenad till en lekpark som är en bit bort. David cyklade. Han börjar bli riktigt duktig nu.

Sedan var det bara att skynda sig hem för att göra lunch innan dagis. Det är så härligt att ha honom på dagis på eftermiddagen istället för på morgonen. Har aldrig ens tänkt tanken innan vi kom hit. Men det är så skönt för oss båda att slippa stressa iväg på morgonen.

Nu ska jag återgå till skolarbetet.
Ha en härlig dag


Helg



Denna ljuvliga kaka med smörfyllning, marshmallows och kokos bjöd vi på igår när vi hade gäster. Pauls arbetskompis fru, Michele och hennes två ban var här. David hade e jätte kul förmiddag full av lek. Men mest tyckte han om fikat..=)

 




Idag har vi inte gjort något speciellt. Jag och David tog det bara lugnt imorse, åt frukost, läste sagor och myste. Sedan när Paul klev upp tog han med sig David på jobbet och sedan åkte de på badhuset. Själv fick jag vara hemma och tvätta och skura golv. När det var gjort var det bara till att plugga. Sedan när dom kom hem gick jag och David ut och spelade fotboll innan det var dags för middag. Beställde pizza från papa johns. Världens ljuvligaste pizza med svamp och getost. mums.. Sedan blev det ju myskvällen eftersom det var var lördag. Så nu sitter jag här, efter att ha lagt David och paul åkt på puben, och mår allmännt illa efter att ha ätit för mycket onyttigt..

Nä nu ska jag ta och plugga några timmar innan jag ska gå och lägga mig så får vi se vad vi hittar på imorgon.

Trevlig helg.


Söndag





I söndags var Paul borta från 11:00 till Natten så jag och David tog en liten shopping tur till "lill stan" här. Åkte för att vi skulle köpa garn till mamma men självklart var det den enda affären som INTE hade öppet. Men handla lite iaf. Blev nån leksak till David, Nån lite present till Loke och bebben till vi kommer hem. Plus att jag köpte födelsedags present till en som fyller år hemma i Sverige i juni..Undra vem..??=)

Efter det var vi hungrig så vi åt bakad potatis med räkor.. David är det enda barn jag vet som skulle välja det i en restaurang.. Men men han älskar det och åt upp allt. Sedan fick han åka lite en tur på tåget thomas..

Sedan var vi såklart på "pundarn" en sväng och köpte lite småsaker.. Bla. lite grejer till myskvällen som vi hade när vi kom hem.. Så en ljuvlig dag hade vi.

Paul verkade oxå haft en ljuvlig dag för han kom hem halv 3 på natten och tog sig inte ens till jobbet alls igår..=)

Hoppas allt e bra där hemma. Nu kommer vi ju hem om två veckor!!!





Pannkaks lunch.

Idag festade vi till det med pannkakor till lunch för mig och David och frukost för Paul som inte pallrar sig förrän runt 12 på helgerna.

David hade det jätte kul när han gjorde dem. Mest tycker han om att äta smeten.





Nu har David och Paul gått till badhusså det är väl bästa tt vara på tiden och pluggar.

Ha en trevlig helg!!!


Nature Discovery Park

Igår innan dagis tog jag och David en promenad till ett ställe där dom har två stora lekparker, Promenad stigar, svanar och ankor att mata samt ett "classrum" inne där barnen får lära sig olika saker om naturen och källsortering. Hade aldrig varit där innan så visste inte riktigt vägen eller hur långt det var. Men det var 40 min rask promenad med barnvagn enkelväg.. Så var rätt tröttt när vi kom tillbaka. Men David hade jätte kul Och dessutom var det gratis vilket alltid är ett plus. Så dit kommer vi nog gå fler gånger. Men kommer att räkna med att jag behöver mer tid. Fick halvspringa tillbaka med david i vagnen för att hinna till dagis kl. 13:00. Men här kommer två bilder iaf.





David



David älskar att sitta på bänken och styra med frukten när jag håller på i köket. Han kan sitta där och prata hela tiden det tar när jag lagar middag.



Just nu tränar David förfullt på att lära sig skriva sitt namn. Han är super duktig. Detta var bilden från första dagen.

Nä nu måste jag göra David iordning för dagis.


Blåsigt



Nu är det inget  super väder här.. Blåsigt och regnit har det varit i tre dagar. usch.. man är ju van att ha sol nu... I morse var jag och David iallafall på promenad till lekparken.

Veckan som varit har rullat på som vanligt med dagis, skola, tenta, toddler groups och lekträffar. Och igår var David och Paul på cirkus men det tyckte David inte alls var nå speciellt skoj. Han förstod inte alls att det skulle vara kul med clowner som slängde sönder tallrikar, det är ju olydigt. Sedan skulle han och Paul måla ansiktena. David sa då att Paul skulle göra först vilket han gjorde. Sedan när det var Davids tur sa han till Paul att han inte alls ville se så löjlig ut..=)

Nu har jag iaf skrivit några rader, kändes som att det var dags, så nu ska jag gå tillbaka till skol pluggandet. Massor att göra innan sommaren.

Hoppas alla har det så bra därhemma.


RSS 2.0