Länge sedan

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdatera här. Har varit så trött.Typ gått och lagt mig när David lägger sig.Blev utslagen av en antibiotikakur jag måsta äta. Lite bättre nu. Killarna mår hysat. David har det jobbigt med allt skoljobb men vill inte sluta sina klubbar för han tycker dom 'r super kul. Bytte dock ut fotboll mot en pysselklubb. Verkligen hata fotbollen.

Jamie äter nu mer och mer vanlig mat. Både frukost, lunch och middag. Han växer galet fort. Vi var ju till spec läkaren för hans andning nu i veckan. Dom tror inte att han har astma. Det verkar vara en mycket svår form av reflux. Så han blev satt på en medicinsk modersmjölksersättning som tjocknar i magen och inte kan åka upp i luftvägarna. Han åt den i 5 dagar men blev super dålig av den så har fått bytt tillbaka igen nu till den laktosfria vi hade innan. Han har oxå blivit sämre i andningen. Har nu haft det jobbigt i 6 dagar utan uppehåll. Så nu blir det till att ringa läkaren igen imorgon.. Suck. Men annars mår han bra. Är glad och nöjd så länge man tar med honom överallt. KAn fortfarande inte ligga på mage och vill aldrig vara ensam. Förutom när han lägger sig för natten. Han har nu en rutin där han sover från 6 till 5. Ligger kvar i sin säng til ca 5: 30 och snackar gatt med sig själv men sedan vill han upp vilket känns helt ok.

I helgen har vi inte gjort mycket. Davids läxor, styrat här hemma, Paul och David var och "jobba" några timmar igår. Idag var jag, David och Jamie i kyrkan på morgonen sedan var David på kalas till en kille i klassen. Det var en mycket röd svettig kille som vi hämtade efter två timmar. Tar det som ett tecken på hur kul han haft. David pysslar oxå mycket just nu. Klipper, tejpar och limmar allt han kan hitta. Har byggt ett antal rymddräckter!! 

Här kommer lite bilder på grabbarnaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0